Blogger yg spotting !

Selasa, 30 Jun 2015

Happy 22th birthday dear bestie :)

بسم الله الرحمان الرحيم


This is my beloved bestie ever, 
Nur Adibah Mohd Yusuff :)
In Shaa Allah till jannah. 
Dia umpama adik aku yang selalu ingin 
aku jaga, lindungi, kasihi &
 for sure i will treat her like a princess.

 Hahaha *padahal dia tua lagi dari aku kot*
Adalah dalam 5-6 bulan gituu~

Terlalu banyak kenangan kan dear? 
Salah faham tentang "boy" pun ada. Tapi jenis aku, 
biarlah apa pun jadi, berbanding lelaki,
 aku akan lebih pilih bestie.
 Lelaki tu boleh cari, bestie yg sekepala
mana nak cari woii! 

Tak kisah apa yang jadi, aku sayang sangat dia, 
Aku x minta dia hargai aku 
macam mana aku hargai dia,
cuma aku harap persahabatan kita 
sentiasa dalam redhaNya.
Bukan senang nak kekalkan
 persahabatan seutuh ini, 
banyak yang kami tempuhi. 

Dia yg faham giler2 aku camne, 
aku yg faham giler2 dia camna. 
Konklusinya dua2 giler. *Bhahaha*

Love u much more dear heee. Si dba ni kalau aku
cakap sayang lebih nanti boleh lak dia cakap,
 "Aku bukan lesbian ok?"
*Sengal* 

What ever la dba, janji aku syg sahabat aku.
Btw, Happy birthday dear bestie, moga tumbuh sebagai 
muslimah mukminah yang berguna untuk umat dunia ;)


~mAy AllAh bLess!Ng uS~

sharing is caring

2 ulasan:

  1. ops! teman jenjalan sini masa cuti ni... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe mekasih lerr jenguk ke sini ye Eza Eda :)

      Padam

hArAp kAL!An sUd! m'bR! p'IngAtn kPd dR! iN! (^.^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...